Pogreške uništile prigodu za osvajanje prvih bodova u Ligi prvakinja

datum

Lokosice su na gostovanju kod Kastamonu Belediyesi GSK pretrpjele i peti poraz u Ligi prvakinja. Rukometašice turske ekipe pobijedile su s 26:23 (16:11) i Kastamonu je, tako, došao do prve pobjede u Ligi prvakinja u svojoj povijesti.

Naše su igračice ponovno odigrale vrlo dobro prvih 20 minuta, no kao što je trener Nenad Šoštarić rekao i u najavi ove utakmice, rukometna utakmica igra se 60 minuta. Deset minuta prije kraja prvog poluvremena bilo je 10:9 za domaću ekipu, a onda je nizom pogrešaka i promašenih čistih prigoda naše ekipe Kastamonu na odmor otišao s vodstvom 16:11.

U drugom poluvremenu Lokomotiva je cijelo vrijeme pokušala uhvatiti priključak. Iako igra ni u obrani ni u napadu nije bila dobra, iskoristile su naše igračice istu takvu izvedbu turske ekipe i u 57. minuti došle do 22:24. No, do kraja su Lokosice postigle još samo jedan pogodak i propuštena je još jedna prigoda za dobar rezultat.

Kod Kastamonua najbolje su bile Yaren Göker s 13 obrana i Azenaide Carlos s devet golova. Kod Lokomotive je Lena Ivančok skupila 13 obrana, a po pet golova postigle su Mia Tupek, Ana Malec i Stela Posavec.

ostale
novosti