Dan nakon nastupa u Ligi prvakinja, pobjeda lokosica u domaćem prvenstvu

datum

Foto: Ivan Santro

Samo dan nakon nastupa u Ligi prvakinja, lokosice su odigrale i susret 3. kola 1. hrvatske lige za žene protiv ŽARK Splita i pobijedile s 38:19 (17:9).

Lokomotiva je bez Stele Posavec i Lene Ivančok dominirala i povećavala vodstvo iz napada u napad. Najveća prednost bila je +20 dvije i pol minute prije kraja.

Prvo ime u našem sastavu bila je Maja Bilandžić sa sedam pogodaka, a jedan manje postigla je Kristina Dramac.

Kod gošći su po šest pogodaka postigle Ane Lovrić i Ane Ćukušić.

“Odmarali smo glavne igračice, nisu igrale Stela Posavec i Lena Ivančok, a ostale igračice sam maksimalno rotirao i dao šansu svima. To nam je opcija koju ćemo raditi čitavu sezonu, neke igračice koje će biti opterećenije kroz Ligu prvakinja, igrat će manje u hrvatskom prvenstvu. Da je lako, nije, ali dobro treniramo, dva puta dnevno, fizički je ekipa spremna. Slijedi dan odmora, a od utorka ujutro se pripremamo za gostovanje kod norveškog Storhamara u Ligi prvakinja. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica, napravit ćemo dobru taktičku pripremu i u ovakvom ritmu utakmica i putovanja, sve se svodi na taktiku”, rekao je trener Nenad Šoštarić.

Mia Tupek bila je vrlo zadovoljna nastupom naše ekipe:

“Nakon jučerašnje utakmice Lige prvaka, uspjele smo skupiti glave i mislim da smo odradili dobar posao, ekipa je dala sve od sebe i zadovoljna sam rezultatom i igrom. Vjerujem da će nam skupljanje iskustva u Ligi prvaka puno pomoći da i ove godine budemo dobre u hrvatskoj ligi i ostvarimo ono što priželjkujemo.”

ostale
novosti