RK Lokomotiva završila je nastup u ovogodišnjoj Ligi prvakinja. Rukometašice Viborga pobijedile su u 6. kolu skupine C Lige prvakinja 29:24 (11:12) pa će Lokosice natjecanje nastaviti u Kupu kupova.

Read more...

Rukometašice Györa uvjerljivo su pobijedile Lokomotivu i u drugoj utakmici u skupini C. Dvostruke europske prvakinje, s kojima je u Zagreb došlo i 300 njihovih navijača, pitanje pobjednica riješile su već u prvom poluvremenu.

Read more...

U 8. kolu 1 HRL Lokomotiva je pobijedila Trešnjevku 30:22. Oslabljena ekipa Trešnjevke bila je ravnopravna na parketu 20-ak minuta, nakon čega su se Lokosice odvojile i do kraja samo povećavale prednost.

Read more...

Ritam srijeda subota nastavlja se za Lokosice i ovaj tjedan. Prošlu srijedu su gostovale kod Zeline, a večeras u 18 sati u dvorani II Doma sportova očekuju Trešnjevku u 8. kolu 1. HRL za žene.

Read more...

Fantastična završnica utakmice Lokosica i švedskog Sävehofa! Iako su 42. minuti gubile čak sedam razlike, rukometašice Lokomotive fantastičnom igrom u obrani i intervencijama Ivane Jelčić uspijevaju doći do remija i još jednog važnog boda.

Read more...